woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Marc Overmars geschorst door het instituut Sportrechtzaak

lees ook ...

ENGELSE THRILLER EINDIGT IN 3-3 GELIJKSPEL

De thriller in de Premierleague tussen Manchester City en Tottenhamhotspur eindigt tot verbazing van een ieder in het stadion in een 3-3 gelijkspel. Een opmerkelijk moment in de slotfase van de wed...

De Nederlander Marc Overmars is door het Instituut Sportrechtzaak vanege grensoverschrijdend gedrag voor een jaar geschorst.

Marc Overmars was destijds directeur voetbalzaken bij Ajax en in die hoedanigheid wordt hij voor jaar geschorst vanwege grensoverschrijdend gedrag.Daarnaast kreeg Overmars ook nog voorwaardelijke schorsing van nog eens een jaar, met een proeftijd van 2 jaar.Opmerkelijk is dat de schorsing alleen geldt voor functies binnen de Nederlandse voetbalbond KNVB en bij organisaties die aan de KNVB verbonden zjn, zijn huidige functie als technisch direkteur bij Royal Antwerp FC komt niet in geding.

Volgens de ISR heeft Marc Overmars in zij periode bij Ajax zich niet gehouden aan de regels omtrent seksuele inttimiteiten.Volgens de tuchtcommissie van het instituut heeft Overmars het reglement Seksuele Intimidatie overtreden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMarc Overmars geschorst door het instituut Sportrechtzaak