dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Manchester United uitgeschakeld in Europa

lees ook ...

PSV haalt niet meer dan gelijkspel tegen Dortmund

De Nederlandse club PSV heeft in Einhoven in het Philipps stadion niet verder kunnen brengen dan een 1-1 gelijkspel tegen de Duitse club Borussia Dortmund in de achtste finale van de Championsleague. ...

De Engelse club Manchester United is uitgeschakeld in de Championsleague na de 0-1 nederlaag tegen Bayern Munchen dinsdagmiddag.

Het team van de Nederlandse trainer Erik Ten Hag eindigde als laatste in Groep A en betekent uitschakeling in de Championsleague en ook geen Europaleague voor Manchester United.De missie van Ten Hag en zijn spelers was winnen van Bayern Munchen en hopen dat Kopenhagen en Galatasaray gelijk zouden spelen, waardoor de 2de plek vrij zou komen, helaas heeft da niet plaats gevonden want Manchester United verloor van Bayern Munchen en Kopenhagen won met 1-0 van Galatasaray waardoor het doek kwam te vallen voor Manchester United. Ook de 3de plek die recht heeft op Europaleague werd niet gehaald door Manchester United.

De uitschakeling van Manchester United in de Championsleague komt voor coach Ten Hag niet goed uit, want ook in de Premier League zijn de resultaten ver beneden maat. Er zou al sprake zijn binnen het bestuur van Manchester United om Ten Hag te bedanken als coach van de club.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportManchester United uitgeschakeld in Europa