0
(0)

Manchester United overrompelt Real Betis in de Round of 16 van de Europaleague

Miami Heat en New Orleans Pelicans hebben zich vrijdagavond als teams geplaatst voor de Play-offs in de NBA. In de voorronde, de play-in, schakelde Miami Heat de Chicago Bulls uit. New Orleans ...

Manchester United heeft donderdag een goede basis gelegd voor de volgende ronde van de Europa League door met 4-1 te winnen van Real Betis

Manchester United heeft in de wedstrijd tegen Real Betis de 0-7 nederlaag het afgelopen weekend in de Premier League tegen Liverpool goed van zich weten af te schudden door overtuigend met 4-1 te winnen van de Spaanse Real Betis.Opvallend was wel dat coach TenHag de wedstrijd begon met dezelfde spelers die ten onder gingen tegen Liverpool. Ten Hag vond het nodig veranderingen aan te brengen in het team. Real Betis maakte het Manchester United in de 1ste 15 minuten het erg moeilijk om in hun normale spel te komen , maar na het vroege doelpunt van Marcus Rasford, was het ijs gebroken bij Manchester United, maar een verslapping in de verdediging bij Manchester gaf Ayoze Perez in de 37 ste minuut de gelegenheid de gelijkmaker te scoren en zo gingen ploegen de rust in met een 1-1 gelijke stand.

In de 2de helft was het duidelijk aan het spel van Manchester te zien dat zij in eigen huis een goede basis wilden neerzetten voor de return in Spanje.In de 52ste was het de Braziliaanse international Anthony die middels een prachtig afstand schot doelman Claudio Bravo het nakijken gaf 2-1 voor Manchester.Aanvoerder Bruno Fernandes kopte uit een corner het 3de doelpunt in  en de Nederlander  Weghorst scoorde in de 82ste minuut doelpunt 4 voor Manchester United, niemand zo blij als Weghorst die de afgelopen weken flink onder de loupe werd genomen door de Engelse pers dat hij niet scoorde.Op 16 maart wordt de return in Spanje gespeeld.

De andere uitslagen van de gespeelde wedstrijden donderdag in de Europaleague: Bayern Leverkusen 2 –  Ferencvaros 0

AS Roma – Real Sociedad          2-0

Sporting CP- Arsenal                2-2

Union Berlin – Union St. Giliose   3-3

Juventus – Freiburg                 1-0

Sevilla –    Fenerbahce             2-0

Shakhtar Donetsk – Feyenoord  1-1