zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
0
(0)

Manchester United in beraad over uitspraken Ronaldo

lees ook ...

Paris2024 World Athletics looft bonus uit tijdens Olympisch...

De World Athletics is de eerste internationale sportfederatie die een extra bedrag beschikbaar stelt voor de kampioenen tijdens de aanstaande Olympische Spelen in Parijs. Wie een gouden medaill...

Door de uitspraken van de 37-jarige Cristiano Ronaldo over het reilen en zeilen bij Manchester United zal het contract van Ronaldo mogelijk eerder dan 2023 vernietigd worden door het bestuur van de club.

Ronaldo heeft in een interview flink afgegeven op het beleid bij Manchester United en op coach Erik Ten Hag, vanwie hij zegt dat er geen wederzijds respect is.De zogenaamde onthullingen van Ronaldo zijn in de verkeerde keelgat geschoten bij het bestuur van Manchester United, die ook heeft aangekondigd dat de relatie met Ronaldo onmiddelijk wordt stopgezet.

Inmiddels heeft coach Ten Hag gereageerd op de uitspraken van Ronaldo en geeft aan , Ik ben niet gekomen om Ronaldo zijn ego te strelen, ik ben gekomen om de club weer in de top te krijgen.Met Ronaldo in de basis heb ik de meeste wedstrijden totutoe verloren.Ronaldo wilt niet horen dat met zijn 37 jaar, hij te oud is om wedstrijden op het hoogste niveau te spelen.Ik heb gekozen voor jonge spelers en dat moet Ronaldo leren te aanvaarden.Ronaldo weet dat hij de rotte appel is in de selectie van Manchester United.

Het bestuur  is bezig de zaak verder te onderzoeken over het ontbinden van Ronaldo zijn contract.Het vroegtijdig ontbinden van zijn contract kan de club aardig wat miljoenen gaan kosten. Ronaldo zijn contract loopt tot 2023 bij de club.Binnen de club gaan er stemmen op dat na het WK Ronaldo niet meer gezien mag worden in een shirt van Manchester United.Het bestuur heeft dinsdag een statement doen uitgaan , waarin gesteld wordt dat het bestuur in beraad is over eventuele vervolgstappen. Laten we ons nu focussen op voetbal en het WK in Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportManchester United in beraad over uitspraken Ronaldo