Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Manchester City weer Landskampioen van Engeland

Geplaatst

op

door

Manchester City is wederom landskampioen geworden van Engeland. Manchester won met 1-4 van Brighton & Hove Albion. Manchester City wist in het afgelopen seizoen een totaal van 98 punten te vergaren. Hiermee bleef het 1 punt voor op Liverpool, laatstgenoemde moest hopen op een misstap van City om alsnog vandaag kampioen te worden. Voor Manchester City is het de 6e keer in historie dat zij het lands kampioenschap in de Premier league mogen vieren.

Manchester City vieren gezamenlijk een goal
Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Sport

Ondanks eigen goals wint Feyenoord van ADO 3-2

Geplaatst

op

door

Feyenoord heeft 3-2 gewonnen van Ado Den Haag. De Rotterdammers stonden geruime tijd met 3-0 voor. Echter door eigen doelpunten van Edgar Miguel Ié en Renato Tapia werd het een krappe overwinning in De Kuip.

Zondagmiddag pakte Feyenoord de volle buit in De Kuip, drie punten tegen ADO. Team van Jaap Stam had weinig moeite met de bezoekers uit Den Haag, al werd het in de slotfase door twee eigen treffers nog erg spannend in Rotterdam: 3-2. Doelpuntenmakers voor Feyenoord waren Rick Karsdorp 1-0, Luciano Narsingh2-0, en Leroy Fer 3-0.

Feyenoord reist mede door deze overwinning met een goed gevoel af naar Schotland. Donderdagavond (21.00 uur) staat in de Schotse hoofdstad de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Europa League op het programma, als Feyenoord op bezoek gaat bij Rangers.

Lees verder

Nederland

Ashleigh Weerden wint met FC Twente 1e Champions League

Geplaatst

op

door

FC Twente vrouwen heeft een goede overwinning geboekt op Sankt Pölten. In Oostenrijk won de ploeg eerste Champions League wedstrijd met 2-4, mede dankzij drie goals van Fenna Kalma. Een mooie uitgangspositie voor FC Twente Vrouwen.

In Oostenrijk begon FC Twente goed, na de 1e 45 minuten stond het namelijk al 0-3 door doelpunten van Fenna Kalma (2x) en Ashleigh van Weerden.

Daarna was Kalma een kwartier voor tijd weer trefzeker en leek de overwinning een feit. Toch kwam SKN St. Pölten nog dichtbij door Jana Scharnböck en Bernadett Zágor.

Uiteindelijk wist FC Twente toch de wedstrijd naar zich toe te trekken, het bleef 2-4.

Over twee weken wacht in De Grolsch Veste de return en kan de ploeg zich plaatsen voor de beste 16 van Europa.

Lees verder

Meest gelezen

X