donderdag 28 september 2023
26.6 C
Paramaribo
17.6 C
Amsterdam
0
(0)

Manchester City pakt ook de FA Cup

lees ook ...

Engelse speelsters en bond eens over nieuw salaris

De Engelse voetbalsters hebben donderdagmiddag met de bond een akkoord bereikt over hun salaris en bonussen. Na het Wereldkampioenschap voor vrouwen gehouden in Australie en Nieuw- Zeeland hadden d...

Na het kampioenschap in de  Premier League te hebben  gepakt is het de ploeg van Pep Guardiola  Manchester City  ook gelukt zaterdagmiddag de FA Cup af te pakken van Manchester United door de  wedstrijd met  2-1 te winnen.

Onder het toeziend oog van Sir Alex Furgeson en David Beckham startte Manchester United  heel goed in de wedstrijd  maar het was toch Manchester City  die  op een 1-0  voorsprong kwam welliswaar van korte duur want via aanvoerder  Bruno Fernando die uit een penalty scoorde kwamen ploegen weer op gelijke hoogte dat was tevens ook de ruststand.

In de  2de helft bleef Manchester City  het spel  naar zich toe trekken en het  was wederom   de naar Barcelona  vertrekkende Gundogan  die ook het 2de doelpunt voor Manchester City scoorde. Manchester United  probeerde door  het plegen van een aantal wissels  terug te komen in de wedstrijd wat helaas niet lukte. Manchester City wint met 2-1 de FA CUP.  Volgend week kan Pep Guardiola  nog een prijs aan zijn lijst toevoegen maar dan moet  in de Finale van de  Championsleague  gewonnen  worden van de Italiaanse club  Intermilan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportManchester City pakt ook de FA Cup