maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Manchester City droogt Real Madrid af

lees ook ...

Daniel Medvedev uitgeschakeld in Roland Garros

De nummer twee van dec wereld bij de mannen  Daniil Medvedev mag reeds in de eerste ronde van het Roland Garros  Tennis tournooi in pakken na het verlies tegen de Braziliaan  Thiago Seyboth Wild. T...

Speelden Real Madrid en Manchester City  nog de eerste halve finale van de Championsleague 1-1 gelijk maar in Engeland droogde Manchester City  de ploeg van  Real Madrid  af met 4-0.

In eigen huis speelde Manchester City  een geweldige 1ste helft  met 2 prachtige  doelpunten van  Bernardo Silva dat was ook de ruststand.

In de 2de helft nam Manchester City  wat gas terug en dat gaf Real Madrid  de ruimte om terug te komen in de wedstrijd. Real Madrid  kreeg wat meer speel ruimte, ze kregen ook wat meer kansen maar kwamen helaas  niet scoren ondanks de nodige wissels. Het was Manchester City die wel totscoren kwam, mede ook dankzij een own goal van Militao.Manchester City  wint uiteindelijk met 4-0 en speelt  de finale  van de  Championsleague tegen Intermilan.

Een teleurstellend resultaat voor Carlo Ancelotti  en zijn spelers, die hadden  gehoopt op nog finale. Real Madrid  sluit 2023 af met het winnen van de  Copa del Rey.

Zelfs bij de UEFA had men gehoopt  dat Real Madrid  de finale zou halen, door een bericht te zetten  op  hun site met Final  Championsleague  Intermilan  vs Real Madrid,  kort voor einde van de wedstrijd tegen Manchester City  werd het bericht  weggehaald van de UEFA  site.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportManchester City droogt Real Madrid af