zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Makato Hasebe kondigt pensioen in de voetballerij aan

lees ook ...

Xavi Hernandez mogelijk toch nog weg bij Barcelona

De verschillende sportkranten in Spanje staan er vol van dat Xavi Hernandez alsnog ontslagen  kan worden als coach bij Barcelona. Eerder dit jaar, in de maand januari had Xavi tijdens een meeti...

De 40-jarige Japanner Makato Hasebe die uitkomt voor de Duitse club Eintracht Frankfurt heeft aangegeven aan het eind van het seizoen een punt te zetten achter zijn actieve voetbalcarriere.

” Ik ben bezig aan mijn laatste maanden als profvoetballer. Makato Hasebe speelde in zijn rijke voetbalcarriere bijna 700 officiele wedstrijden en is een echte Bundesliga- liga  veteraan met zijn 40 jaar en kondigde woensdagmiddag aan dat hij aan het eind van seizoen stopt met voetballen, ik blijf  na mijn pensioen  wel bijde club betrokken in een coachende rol zegt Makato.

 

Op de officiele kanalen van Eintracht Frankfurt geeft de Japanner tekst en uitleg over zijn beslissing. ” Na 22 jaar als een professionel voetballer is het tijd geworden om een eind te brengen aan mijn actieve loopbaan als speler. De centrale verdediger annex defensieve middenvelder begon zijn carriere 22 jaar geleden in zijn geboorteland Japan, daar stond hij onder contract bij Urawa Red Diamonds. In het noorden van Duitsland kwam de 114- voudig Japans international tot 159 wedstrijden over alle competities.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMakato Hasebe kondigt pensioen in de voetballerij aan