dinsdag 21 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Maduro verlaat Ajax voor Almere City

lees ook ...

KNVB Bijlow en Gravenberch in voorselectie Nederland

De Bondscoach van het Nederlandselftal Ronald Koeman heeft donderdag de namen van de spelers die deel uitmaken van de voorselectie vrij gegeven. Opvallend in de voorselectie keren terug Rya...

De 39-jarige Hedwiges Maduro volgt Alex Pastor op als hoofdtrainer van Almere City en tekent een contract voor twee jaar.

De oud- international verlaat Ajax, waar hij van het begin van het seizoen een rol vervulde als assistent- trainer. Na dit seizoen keer Maduro terug bij de club waar hij in 2020 begon als jeugdtrainer en later doorgroeide tot assistent bij het 1ste elftal. Samen met Pastoor zotrgde hij ervoor dat Almere City voor het eerst in de clubgeschiedenis promveerde naar de Eredivisie. Zijn volgde opdracht  als hoofdtrainer is om ervoor te zorgen dat Almere City in de Eredivisie blijft.

Maduro kende turbulent jaar bij Ajax. Het bestuur van Aajx betaalde Almere City in 2023 700. 000 euro om hem over te nemen. Hij begon als assistent- trainer van Maurice Steijn en stond na zijn vertrek voor 2 wedstrijden aan het roer als interim trainer. Daarna nam John van ’t Schip  de leiding over bij Ajax en werd hij weer assistent -trainer.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportMaduro verlaat Ajax voor Almere City