dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Luka Doncic in bloedvorm bij start NBA competitie

lees ook ...

Premier League/ ” Kevin is going nowhere” zegt P...

Pep Guardiola, de coach van de Engelse club Manchester City heeft in zeer duidelijke bewoordingen aangegeven dat Kevin De Bruyne nergens naartoe gaat en bij de club blijft. De 30-jarige aanvall...

De ster van de Dallas Mavericks Luka Doncic heeft zich nu al van zijn beste zijde laten zien tijdens de start van het nieuw seizoen in de NBA want in beide wedstrijden van Dallas was hij de absolute uitblinker met meer dan dertig punten.

Dat Doncic het seizoen in bloedvorm is begonnen, liet hij al in de 1ste wedstrijd zien tegen de San Antonio Spurs. Toen was hij goed voor 33 punten en ook toen wonnen de Mavericks en nu tegen de Brooklyn Nets deed hij er een schepje op want toen de Mavericks achterstonden bracht hij met 4 threepointers een verandering in de stand en wel in de laatste 3 minuten van de wedstrijd. Dallas Mavericks wint met 125-120.

De huidige kampioen in de NBA de Denver Nuggets wonnen ook hun 2de wedstrijd en wel van de Memphis Grizzlies met 108-104. Nikola Jokic was de topscorer met 22 punten, 12 rebounds en 7 assists. De Golden State warriors won met 122-114 van de Sacramento Kings, Stephen Curry scoorde 41 punten. San Antonio Spurs won in de verlenging met 126-122 van Houston Rockets. Miami Heat verloor van de Boston Celtics met 111-119.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLuka Doncic in bloedvorm bij start NBA competitie