woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Luis Suarez kiest toch nog voor Inter- Miami

lees ook ...

Zinedine Zidane mogelijke opvolger Thomas Tuchel bij Bayern ...

De Franse coach Zinedine Zidane wordt genoemd als de mogelijke opvolger van Thomas Tuchel de huidige coach van Bayern Munchen nadat de ploeg drie wedstrijden op rij verloor. Zondag verloor de ploeg...

De 37-jarige Uruguayaanse international Luis Suarez kiest toch nog voor Inter- Miami de club van zijn boezemvriend Lionel Messi.

Het afgelopen weekend speelde Suarez zijn laatste wedstrijd voor de Braziliaanse club Gremio en scoorde ook nog.Bij Inter-Miami kan hij een contract van een jaar tekenen. De verbintenis zal de oud- Ajacied herenigen met zijn boezemvriend Lionel Messi, die een jaar eerder naar Florida trok.In aanloop naar zijn vertrek vertelde Suarez over de constante pijn in zijn knie die hij overhield van een operatie in 2020. ”Dagen voor een wedstrijd slik ik elke ochtend 3 pijnstillers en een paar uur voor de aftrap zet ik er een spuit in” vertelde Suarez aan sportjournalist in Uruguay.” Als ik dat niet doe kan ik niet spelen, ik kan niet eens met me zoontje tegen een bal aantrapen.

Luis Suarez is bereidt ondanks de dagelijks pijnen in zijn knie, al is het maar een jaar  wederom in een team te willen spelen met zijn bozemvriend Messi.Suarez en Messi kenden beiden geweldige tijden bij FC Barcelona. Bij Inter- Miami spelen behalve Lionel Messi nu al  Sergio Busquets en Jordi Alba, de kans is groot dat ook Sergio Roberto (Barcelona) het komend seizoen zich aanmeldt bij Inter- Miami.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLuis Suarez kiest toch nog voor Inter- Miami