7.8 C
0
(0)

Liverpool ondanks nederlaag toch naar de kwartfinale

Manchester City heeft zich zaterdag ten koste van Chelsea geplaatst voor de finale van de FA Cup in Engeland. The Cityzens wonnen op Wembley met 1-0 van Chelsea dankzij een doelpunt van Bernard...

Liverpool  verloor dinsdagmiddag in eigen stadion van Intermilan met 0-1

De comfortable overwinning in de heenwedstrijd was genoeg voor Liverpool om zich te plaatsen voor de kwartfinale van de Championsleague.Na 2-0 in Italie werd de Engelse ploeg thuis met 1-0 verslagen door Intermilan, maar schoof toch door in de competitie Lauturo Martines scoorde het enig doelpunt van de wedstrijd, maar het wegsturen van Alex Sanchez legde een domper op de overwinning.

De eerste helft kende een ongebruikelijke aflevering. Op verzoek van Liverpool coach Jurgen Klopp moest de wedstrijd een paar minuten worden stilgelegd, zodat arsten een fan op de tribune konden verzorgen. Op 18 maart tijdens de loting weet Liverpool wie de volgende tegenstander zal zijn in de kwartfinale