Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Liverpool na dertig jaar kampioen van Engeland

Geplaatst

op

Img Ca235d13126e 1

Liverpool is voor het eerst in 30 jaar kampioen van de Premier League! Doordat Manchester City verloren heeft van Chelseamet 2-. Is koploper Liverpool met 7 wedstrijden niet meer in te halen. Het team van Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk had 23 punten voorsprong met nog 7 wedstrijden te gaan.


Liverpool kwam vandaag niet in actie, maar de spelers keken gezamenlijk naar de wedstrijd van City tegen Chelsea. Het was een zeer spannende wedstrijd, welke eindigde in 2-1, doelpuntenmakers Christian Pulsic en Willian voor Chelsea en Kevin de Bruyne voor City.

Liverpool won gisteren al de wedstrijd met 4-0. Liverpool kampioen!

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurice
vrijdag 26 juni 2020 00:47

Ik ben zeer blij voor Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk. Vooral nadat de aanvoerder van het Nederlands voetbal team van zich heeft laten horen mede namens heel het Nederlands elftal. Gefeliciteerd mannen.Advertentie

Sport

Thierry Henry maakt “Black Lives Matter” statement

Geplaatst

op

Img B6bef65dae6b 1

In de Amerikaanse competitie ook wel genoemd de Major League Soccer heeft Montréal-coach Thierry Henry een indrukwekkende statement gemaakt tegen racisme. De Fransman ooit een begeerde topspits knielde 8 minuten en 46 seconden lang, dit was zijn eerbetoon aan de door politiegeweld overleden Amerikaan George Floyd.

Het waren exact de 8 minuten en 46 seconden. Zo lang was het dat de politieman zijn knie in de nek van George Floyd drukte, waardoor de Afro Amerikaan overleed. Het overlijden van George Floyd heeft wereldwijd protesten tegen racisme los gemaakt.

Thierry Henry heeft donderdagavond zijn steun betuigd aan de Black Lives Matter movement. Momenteel is de ex-topspits coach van Montréal Impact in de Major League Soccer.

Thierry Henry knielde tijdens het duel Montreal vs New England Revolution. Het knielen duurde net zo lang als de doodsstrijd van Floyd duurde. “Veel meer uitleg is er niet nodig, denk ik”, aldus Henry.

Culturu.com

Lees verder

Sport

Nederlands elftal oefent tegen Spanje

Geplaatst

op

Img 695f0af4d68c 1

De Oranje leeuwen spelen hun eerste oefenwedstrijd op 11 november tegen Spanje. Deze wedstrijd was eerder gepland op 29 maart maar door coronapandemie was deze komen te vervallen. De wedstrijd zal worden gespeeld in Amsterdam, de Johan Cruijff Arena.

De KNVB heeft al eerder bekendgemaakt dat alle wedstrijden van het Nederlands elftal zullen worden gespeeld in de Amsterdam arena.

Oranje start met een wedstrijd tegen Polen op 4 september inde Amsterdam arena dit in het kader van de Nations League.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen