woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
5
(1)

Liverpool coach Jurgen Klopp waarschuwt spelers “We zijn er nog niet”

lees ook ...

Edwin van der Sar Algemeen Direkteur af bij Ajax

De 52-jarige oud- doelverdediger van  Ajax, Manchester United en  het Nederlands elftal  Edwin van der Sar heeft besloten vanaf 1 juni 2023 sijn functie als Algemeen Direkteur van Ajax  neer te leggen...

Liverpool  won woensdagmiddag de eerste halve finale wedstrijd met 2-0 van Villarreal

We hebben  een heel goede wedstrijd gespeeld, maar we zijn er nog niet, want volgend week kan er nog van alles gebeuren  in Spanje.2-0 is een gunstig voorsprong, maar des te meer moeten we niet alleen nuchter maar ook waakzaam zijn woorden na de coach van Liverpool, Jurgen Klopp na de championsleague ontmoeting tegen het spaanse Villarreal.

Liverpool is op weg naar hun tiende plaatsing voor een Europa Cup Finale. Het betekent ook dat ze 9 wedstrijden spelen in 31 dagen. In 1981 wonnen ze voor het laatst een Europa Cup finale en wel van Real Madrid.

Emery, de coach van Villarreal geeft toe dat Liverpool woensdagmiddag de betere ploeg was, maar waarschuwt liverpool wel met de woorden The game is not over yet. In spanje zullen we een Villarreal zien , we zullen het Liverpool heel moeilijk maken .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLiverpool coach Jurgen Klopp waarschuwt spelers "We zijn er nog niet"