zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(1)

Liverpool coach Jurgen Klopp waarschuwt spelers “We zijn er nog niet”

lees ook ...

Gevoelige nederlaag voor Natio Suriname

Interim bondscoach Aron Winter heeft maandagmiddag niet kunnen voorkomen dat NATIO Suriname compleet werd weggespeeld door het B elftal van PEC Zwolle en verloor de wedstrijd dus met 0-5 In de 1ste...

Liverpool  won woensdagmiddag de eerste halve finale wedstrijd met 2-0 van Villarreal

We hebben  een heel goede wedstrijd gespeeld, maar we zijn er nog niet, want volgend week kan er nog van alles gebeuren  in Spanje.2-0 is een gunstig voorsprong, maar des te meer moeten we niet alleen nuchter maar ook waakzaam zijn woorden na de coach van Liverpool, Jurgen Klopp na de championsleague ontmoeting tegen het spaanse Villarreal.

Liverpool is op weg naar hun tiende plaatsing voor een Europa Cup Finale. Het betekent ook dat ze 9 wedstrijden spelen in 31 dagen. In 1981 wonnen ze voor het laatst een Europa Cup finale en wel van Real Madrid.

Emery, de coach van Villarreal geeft toe dat Liverpool woensdagmiddag de betere ploeg was, maar waarschuwt liverpool wel met de woorden The game is not over yet. In spanje zullen we een Villarreal zien , we zullen het Liverpool heel moeilijk maken .

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLiverpool coach Jurgen Klopp waarschuwt spelers "We zijn er nog niet"