Suriname ALTIJD Dichtbij

Sport

Lionel Messi wilt weg bij Barcelona

Geplaatst

op

Img 606c4a595c91 1

Lionel Messi heeft een officieel verzoek ingediend bij de leiding van FC Barcelona dat hij weg wilt bij de club. Dit wordt volgens diverse Spaanse goed geinformeerde media’s aangevegeven. Messi heeft in zijn contract een bijzondere clausule laten opnemen waarin het mogelijk is om zijn contract te laten ontbinden.

Messi heeft al eerder zijn onvrede geuit over de gang van zaken bij Barcelona. Zijn gesprek met de door Barcelona nieuw aangestelde coach Ronald Koeman heeft niet veel indruk op Lionel Messi gemaakt. Koeman heeft in het gesprek aan Messi laten weten dat hij het roer behoorlijk zal omgooien bij Barcelona en dat het team boven alles zal worden gesteld. Wat voorheen onder de spelers als “normaal” werd beschouwd, zal dat niet meer zijn.

Het besluit van Messi lijkt vastbesloten daar hij niet alleen de leiding van FC Barcelona maar ook coach Ronald Koeman hiervan op de hoogte heeft gesteld.

In het contract van Messi is er een deadline gesteld tot en met 10 juni, om Barcelona transfervrij te kunnen verlaten. De deadline is reeds verstreken maar Messi wilt toch de clausule laten opnemen en geeft als reden aan dat het voetbalseizoen vanwege de coronacrisis niet op 1 juli is geëindigd maar later.

Het is nog onduidelijk wat de nieuwe bestemming van Messi zal worden. clubs als Manchester City, Paris Saint-Germain, en Internazionale, hebben eerder aangegeven Messi graag te willen contracteren.

View this post on Instagram

¡¡Nos vemos en Lisboa!! 😉👍🏻

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Culturu.com

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kwasi
woensdag 26 augustus 2020 12:07

Messi ziet Koeman en Barcelona niet zitten en wat Barcelona in Koeman ziet zal gauw blijken.
Bovendien laat Koeman Oranje in de steek. Had zijn werk daar t/m EK af moeten maken . Had hij wat kunnen bewijzen. Daarna was hij nog jong genoeg om naar Barcelona te gaan. Vreemd dat vrijwel alle media elkaar maar napraat en het goed vind dat Koeman ‘zijn kansen ‘ pakt.

Wim
zondag 30 augustus 2020 10:36

In de kop van dit bericht een fout zo groot als een Koe man!
Lionel Messi WIL weg bij Barcelona redactie.Advertentie

Sport

Gyrano Kerk lyrisch over transfer naar Cagliari

Geplaatst

op

Img Eb65fe51ec13 1

Italiaanse voetbalclub Cagliari heeft nadrukkelijke belangstelling getoond voor  FC Utrecht-aanvaller Gyrano Kerk. Er is inmiddels door de Italiaanse club een bod neergelegd bij de leiding van FC Utrecht.  De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met bereikt met Cagliari en zal een vierjarig contract ondertekenen. 

Het is nu aan de clubs om te komen tot een overeenkomst. Kerk heeft een contract bij FC Utrecht tot en met de zomer 2023, dit is voor zijn club FC Utrecht een sterke onderhandelingspositie positie. Het liefst wil FC Utrecht de aanvaller behouden, maar ziet ook dat dit financieel als sportief voor Kerk een stap voor uit is. Indien FC Utrecht het gewenste bedrag zal ontvangen van Cagliari, dan zal het zonder slag of stoot de aanvaller naar Cagliari laten gaan. FC Utrecht wil 10 miljoen euro cashen voor Gyrano Kerk. De Italiaanse club heeft een bod van 7 miljoen euro aan FC Utrecht aangeboden, dus er valt hier nog wat te onderhandelen.

 

Culturu.com

 

Lees verder

Sport

Bayern Muchen wil Serginio Dest

Geplaatst

op

Img 2ed3e4358e93 1

Bayern München heeft de hoop nog niet opgegeven en wilt Serginio Dest graag toevoegen aan de spelers selectie. Een delegatie van Bayern was afgereisd naar Amsterdam om zaken te doen met Ajax. De Duitsers willen snel handelen omdat Barcelona ook op de loer is.

De Spanjaarden hebben het iets lastiger omdat zij eerst enkele spelers moeten verkopen alvorens zij nieuwe spelers kunnen toevoegen. Memphis Depay is daar nog steeds in afwachting op groen licht. Het is nu aan Ajax of zij Serginio Dest willen verkopen aan Bayern München, het is nog onduidelijk hoeveel Bayern München voor Serginio wilt betalen en of Ajax daar genoegen mee neemt.

Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen