vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
5
(1)

Lionel Messi scoort in blessuretijd winnende doelpunt voor PSG

lees ook ...

Feyenoord wint klassieker in Amsterdam Arena, stap richting ...

In een uitverkochte Amsterdamse Johan Crujff arena stond de klassieker Ajax tegen Feyenoord op het programma. Feyenoord kan bj winst zes punten los komen van Ajax. en een goede stap maken richting t k...

De 36-jarige Argentijnse wereldkampioen Lionel Messi scoorde zondag uit een prachtig genomen vrije trap het winnende doelpunt voor PSG in de wedstrijd tegen Lille. In een wedstrijd met 2 tegenslagen versloeg PSG de ploeg van Lille met 4-3 zondag in de 24ste ronde van de Franse competitie.

Na een reeks van drie nederlagen op rij proefde PSG weer het zoet van de overwinning zij het dat het ten kostte ging van een opgelopen blessure van Neymar Jr. Het MNM-trio van PSG was ook in deze wedstrijd verantwoordelijk voor de doelpunten  2x Kylian Mbappe  1x Neymar Jr Lionel Messi 1x. Na 11 minuten spelen scoorde Mbappe het eerste doelpunt van de dag.

In de 17de minuut maakte Neymar Jr er 2-0 van. Lille vocht terug in de 24ste minuut scoorde Diakite 1-2, dat was ook de ruststand.  De 2de helft was nauwelijks begonnen en een domper voor PSG, want Neymar raakte geblesseerd aan dezelfde plaats waar hij geblesseerd raakte tijdens het WK in Qatar en wel zijn enkel. In de 58 ste bracht de Canadese international Jonathan David de stand op gelijke hoogte 2-2.

Het werd zelfs 3 -2 voor Lille,  maar wederom bewees Mbappe zijn waarde voor de ploeg en scoorde zijn 2de doelpunt in de wedstrijd. In de 95ste was het wereldkampioen Lionel Messi die PSG alsnog de drie belangrijke punten bezorgde en de 57 punten als koploper in de Franse competitie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi scoort in blessuretijd winnende doelpunt voor PSG