dinsdag 27 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi opnieuw geblesseerd

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

De 36-jarige Argentijnse international en speler van Inter Miami Lionel Messi is opnieuw geblesseerd aan zijn voet een blessure die hij opliep in de wedstrijd tussen Argentinie en Brazilie.

Lionel Messi werd in de 78ste minuut gewisseld in de WK2026 kwalificatie wedstrijd tussen Brazilie en Argentinie in het Maracana stadion. Messi vroeg om gewisseld te worden omdat hij last kreeg van zijn voet. ” Ik ben wederom geblesseerd aan mijn voet'” zei Messi na de wedstrijd tegen Braziliw, daarom vroeg ik om gewisseld te worden”. ”Ik hoop niet dat het een serieuze blessure is, nu ik ga wat rusten .

We wachten tot de kinderenschoolvakantie krijgen, dan gaan we naar Argentinie met vakantie en daarna me gereed maken voor het het nieuw seizoen in 2024.Het is overigens de 3de keer sinds september dat Messi geblesseerd geraakt is aan zijn voet. Messi moest daardoor 6 wedstrijden missen bij zijn club Inter Miami en ook nog een wedstrijd voor Argentinie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi opnieuw geblesseerd