zaterdag 23 september 2023
28.3 C
Paramaribo
11.8 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi officieel speler van Intermiami

lees ook ...

” We gaan de bus niet parkeren tegen Barcelona” ...

De Belgische club Royal Antwerp met als trainer Mark Bommel speelt dinsdag hun eerste Championsleague groepswedstrijd tegen de Spaanse kampioen Barcelona in Spanje en zullen volop voor de aanval kieze...

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi werd zaterdag officieel gepresenteerd als speler van de Amerikaanse club Intermiami.

Na 2 jaren te hebben gevoetbald in Frankrijk bij PSG heeft Lionel Messi gekozen  voor een nieuw avontuur in de USA bij de club van David Beckham Intermiami. Messi wilde graag terug naar Barcelona maar helaas zijn zaken niet gegaan zoals hij dat graag wilde. ” ik heb een heel moeilijke tijd gehad bij PSG vooral de fans die vaak buiten hun boekje gingen, ook konden we als gezin moeilijk aanpassen aan het leven in Frankrijk zei Messi kortgeleden nog. Lionel Messi heeft een contract getekend voor 2,5 jaar tot het eind van 2025. In Amerika hoopt de Argentijn ook met zijn gezin te kunnen gaan genieten.

Lionel Messi krijgt behalve Sergio Busquets waarschijnlijk ook nog gezelschap van Jordi Alba,  Luis Suarez  en Sergio Ramos. Inmiddels heeft de coach van Intermiami Gerardo Martino aangegeven dat Messi niet wedstrijd fit is. ‘We moeten geduld heben om hem fit te krijgen. Op het juiste moment zal hij klaar zijn om te spelen. We hebben nu de beste speler van de wereld in onze selectie en daar willen we gebruik van maken zei  Martino nog.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi officieel speler van Intermiami