woensdag 17 juli 2024
28 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi kiest voor avontuur in USA

lees ook ...

EK2024/ Engeland schopt Nederland eruit.

Het Nederlandselftal heeft zich woensdag niet weten te plaatsen voor de finale van EK2024 in Duitsland want er werd met 1-2 verloren van een taktisch goed spelend . Invaller  Ollie Watkins  van Eng...

De 35-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi kiest voor een avontuur in de MLS en zal uitkomen voor Intermiami.

Lionel Messi heeft de knoop door gehakt tenminste daarop moet het gaan lijken omdat Barcelona ook in de race was om Lionel Messi  terug te halen naar Spanje. Een eerdere  scenario lijkt nu uitgevoerd te zullen  worden.Lionel Messi  tekent bij Intermiami en  wordt  uitgeleend aan  Barcelona  om een seizoen op huurbasis  te spelen in Spanje  waardoor  de hoge kosten van Lionel Messi , Barcelona bespaard blijven.

Barcelona  heeft wel  groenlicht van de LA Liga  om nieuwe spelers aan te trekken maar er moeten ook spelers  verkocht worden. Het is even kijken  en afwachten als inderdaad  het voorgestelde scenario  van enkele weken  geleden inwerking wordt gebracht. Intermiami staat op de laatste plaats van  de Eastern Conference in de MLS  en heeft opdit moment geen trainer, waarom zou Messi  dan toch  ervoor  kiezen om voor Intermiami  tegaan spelen. Vragen die de komen dagen beantwoordt zullen worden   en de puzzle  netjes in elkaar  gezet zal  worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi kiest voor avontuur in USA