zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi in verlegenheid gebracht door yoga foto van zijn vrouw

lees ook ...

Orlando Magic brengt einde aan overwinningsreeks van de Bost...

De ploeg van de Orlando Magic heeft maandagavond middels een 113-98 overwinning in de NBA een eind gebracht aan de overwinningsreeks van de beste ploeg totnutoe in de NBA de Boston Celtics. Na 9 ov...

De 35-jarige Argentijnse international en speler van PSG Lionel Messi wist zich even geen raad met de Yoga foto van zijn vrouw op Istagram

We zijn  aan het oefenen was de kopstuk van de foto van Messi zijn vrouw op haar Istagram waar ze enkele yoga oefeningen van haar liet zien.Messi plaatste drie love hartjes als reactie op de foto.Het echtpaar heeft drie kinderen en gaven elkaar in 2017 het jawoord.

Vorig jaar vertrok Messie met tranen in zijn ogen uit Barcelona na jaren te hebben gespeeld voor de club.Messi vertelde onlangs in een interview dat het een heel moeilijke periode was en ook het aanpassen in Frankrijk ging niet makkelijk.Vooral mij en mijn vrouw we konden ons moeilijk aanpassen aan het leven in Frankrijk,terwijl onze kids zich heel snel hadden weten aan te passen.

Messi zijn eerste seizoen bij PSG verliep ook niet succesvol,hij wist maar elf keer het net te vinden en werd zelfs uitgejouwd in wedstrijden van PSG.Wanneer het nieuw seizoen op 6 augustus van start gaat verwacht Messi beter uit de verf te zullen komen.Zijn focus is om met Argentinie Wereldkampioen te worden later dit jaar in Qatar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi in verlegenheid gebracht door yoga foto van zijn vrouw