dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi haalde de woede op van fans in Hongkong

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi kwam zondag niet in actie tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tussen Inter-Miami en een plaatselijke club in Hongkong.

Volgens Kevin Yeung, minister van Sport van Hong Kong was de Argentijn contractueel verplicht om minstens 45 minuten te spelen in de wedstrijd van zijn club Inter-Miami tegen een lokaal team. Dit gebeurde zondag echter niet, tot groot ongenoegen van de fans. Tijdens de wedstrijd kregen vertegenwoordigers van de regering herhaaldelijk deverzekering dat Messi zou worden ingebracht.

Tien minuten voor tijd vernamen we echter dat dit niet mogelijk zou zijn vanwege een dijbeenblessure van Lionel Messi.” We hebben ze meteen gevraagd uit te kijkn naar andere mogelijkheden, zoals Messi op het veld te laten komen om met de fans te praten en een trofee in ontvangst te nemen” aldus Yeung.Maar ook dit gebeurde niet en kon het Ministerie van Sport het geplande sponsorgeld voor het evenement inhouden. Het bedrag van 1,9 miljoen  euro kon niet uitbetaald worden.Bijna 40.000 toeschouwers hadden een kaart gekocht om Lionel Messi in actie te mogen zien.Een kaar kostte al gauw 115 euro. ” We hadden graag Messi en Suarez kort op het veld gestuurd, maar het risico was te groot” zei de coach van Inter- Miami Gerardo Martino.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi haalde de woede op van fans in Hongkong