donderdag 22 februari 2024
29 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
2
(1)

Lionel Messi en Luis Suarez trainen voor het eerst samen bij Inter- Miami

lees ook ...

”It’s a lot of lies” gooide Frenkie De Jon...

De 26-jarige Nederlandse international en speler van Barcelona heeft dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Championsleague wedstrijd tegen Napoli de Spaanse pers flink repliek gediend ...

Lionel Messi en Luis Suarez hebben zaterdag voor het eerst samen getrained bij de ploeg uit de MLS Inter-Miami.

Luis Suarez tekende begin dit jaar een contract bij de Amerikaanse club Inter- Miami en krijgt hierdoor de gelegenheid wer samen te spelen met zijn BestFriend Lionel Messi. Messi en Suarez speelden eerder samen voor Barcelona.

Messi vertrok naar PSG en Suarez naar Atletico Madrid en daarna kwam hij terecht bij de Braziliaanse club Gremio, voor wie hij het laatst speelde. Lionel Messi koos na zijn vertrek bij PSG voor Inter – Miami. Suarez komt bij Inter- Miami ook 2 andere oud- spelers van Barcelona tegen bij Inter- Miami, te weten  Jordi Alba en Sergio Busquets.

De ploeg van Inter- Miami heeft in de pre-season periode enkele vriendschappelijke wedstrijden gepland. Op 19 januari tegen de Nationale selectie van El Salvador, 3 dagen later tegen FC Dallas en daarna richting Azie en spelen 2 wedstrijden in Saudi- Arabie op 29 janauri tegen Al-Hilal, op 1 februari tegen Al- Nassr wordt dan een weer zien op het veld tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.Daarna tegen de Nationale selectie van Hong Kong op 4 februari, precies 6 dagen voor de openingswedstrijd in de MLS tegen Real Salt Lake.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi en Luis Suarez trainen voor het eerst samen bij Inter- Miami