maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo staan in 2024 tegenover elkaar

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

De Amerikaanse club Inter- Miami heeft dinsdag  bevestigd dat de club  in januari 2024 twee vriendschappelijke wedstrijden zal spelen in Saoedi – Arabie.

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo zijn jarenlang de pleistrekkers geweest in de Spaanse competitie. Lionel Messi als speler van Barcelona en Cristiano Ronaldo als speler van Real Madrid. Enkele weken geleden werd in Saoedi -Arabie al bekendgemaakt dat  beide strspelers het tegen elkaar zouden opnemen.


De wedstrijd tussen Nassr en Inter-Miami wordt gespeeld in het kader van de Riyadh Season Cup op 1 februari 2024. Ook Al- Hilal neemt deen aan het toernoi. De Saoedische club heeft met de momenteel geblesseerde Neymar Jr eveneens een gigantische  naam onder contract staan.

Inter- Miami speelt op 29 januari 2024 tegen Al- Hilal, 3 dagen later tegen Al-Nassr. De rivaliteit tussen Messi en Ronaldo zal hoe dan ook de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest fascinerende ooit. Ook de strijd om de Ballo D’or was jarenlang een gevecht tussen de Portugees en de Argentijn. Tussen 2008 en 2017 won zowel Ronaldo als Messi de Ballon D’or 5 keer. Nadien won Messi de trofee nog eens 3 keer. Ook dit jaar werd Messi gekroond tot de beste ter wereld.

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi en Cristiano Ronaldo staan in 2024 tegenover elkaar