woensdag 7 juni 2023
29 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi biedt verontschuldiging aan voor missen trainìng

lees ook ...

Barcelona vrouwen buigen achterstand tot overwinning

In een goed bezette Philips  stadion in  Eindhoven  weten de vrouwen van Barcelona  terug te komen van een 0-2 achterstand in de Finale  van de Championsleague maar winnen uiteindelijk met 3-2  van Wo...

De 35-jarige Lionel Messi  heeft via Instagram  zijn verontschuldiging aangeboden voor het niet verschijnen op de training van maandag.

Na de  verloren wedstrijd van afgelopen  zondag tegen Lorient  vertrok Lionel Messi  maandagochtend naar Saoedi Arabie  met de gedachte dat er  zoals gebruikelijk  op de maandag er niet getraind wordt.  Terwijl  Messi  in het vliegtuig zat stuurde  de leiding van PSG  een bericht dat er maandag wel getraind zou worden. Ik had de afspraak in  Saoedi Arabie  reeds een paar keren uitgesteld  en dit keer kon het niet meer. Ik bied dan bij deze mijn verontschuldiging aan  het bestuur en  mijn ploeg  genoten voor het niet verschijnen op de training.  Ik kijk uit wat het bestuur verder met me zal  doen zei Messi op zijn instagram post. Intussen is bekend dat Messi  voor twee weken is geschorst en ontbrak  op de training van vrijdag.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi biedt verontschuldiging aan voor missen trainìng