vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi bedankt Inter- Miami fans via Instagram

lees ook ...

SVB zegt samenwerking met Head of Refree op

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond SVB heeft besloten de samenwerking met het hoofd van de Surinaamse arbiters de heer R. Oberg per 1 janauri 2024 op te zeggen en vanaf maandag 27 november geen...

De 36-jarige Argentijnse international en Wereldkampioen Lionel Messi die nu uitkomt voor Inter- Miami heeft via Instagram een hartverwarmende boodschap gestuurd naar de fans van Inter Miami voor hun steun durende het seizoen.

” I’d like to thank everyone at the club and the City of Miami for their support, I’m sure that we’ll keep having incredible moments together, A hug to everyone” schreef Messi op instagram. ” We hebben de league Cup gewonnen, we plaatsen ons voor de finale van de US Open Cup en de MLS 2023 playoffs. De 7-voudige Ballon d’or winnaar moest vanwege een blessure juist de laatste belangrijke wedstrijden van de club op de Tribune volgen. Inter- Miami zal volgend maand een trainingskamp opzetten in China. Lionel Messi zal nu een grote pauze hebben en zich pas volgend jaar januari aanmelden bij de club.Eerder was aangegeven dat hij tussentijds bij Barcelona zou gaan spelen, maar de spelers zelfs heeft aangegeven dat hij gewoon wilt genieten van de lange periode van rust.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi bedankt Inter- Miami fans via Instagram