zondag 4 juni 2023
26.8 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi accoord met lager salaris

lees ook ...

Miami Heat verstoord unieke comeback Boston Celtic

Maandagavond werd de beslissende Game 7 in de Eastern Conference NBA Final gespeeld tussen Miami Heat en Boston Celtic  die door Miami Heat met103-84 werd gewonnen en zich daardoor wist te plaatsen vo...

De 35-jarige Wereldkampioen en speler van PSG  Lionel Messi  heeft Barcelona bericht dat hij accoord  gaat met een lager salaris en graag terug keerd naar Barcelona.

Al een hele tijd gonst  het van berichten over een terugkeer van Lionel Messi  naar  Barcelona  en geruchten werden sterker na het etentje  tussen Messi,  Alba en  Busquets  afgelopen maandag  en de 15 koffers waarmee Messi  afgelopen  week in Barcelona aankwam, verder ook nog mededeling van Busquets  in de kleedkamer van Barcelona dat hij nog een jaar blijft bij de club.

Lionel Messi  zal bij een mogelijke terugkeer  10 tot 13 miljoen Euro per jaar verdienen en een contract voor 2 jaar tekenen met een optie tot verlenging. Bij PSG  verdient  hij nu 35 miljoen Euro per jaar.  Barcelona  is nu in gesprek met LA Liga  om na tegaan hoe de terugkeer  en registratie van Messi  proleemloos kan geschieden.Messi wil voor eind van het seizoen zekerheid hebben  van Barcelona  dat alles goed komt en probleemloos verloopt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi accoord met lager salaris