woensdag 17 april 2024
28 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Lionel Messi accoord met lager salaris

lees ook ...

Bayern Leverkusen voor het eerst kampioen van Duitsland

De ploeg van coach Xabi Alonso Bayern Leverkusen schreef zondagmiddag geschiedenis in de Duitse competitie door Bayern Munchen te onttronen en voor het eerst kampioen te worden van Duitsland. D...

De 35-jarige Wereldkampioen en speler van PSG  Lionel Messi  heeft Barcelona bericht dat hij accoord  gaat met een lager salaris en graag terug keerd naar Barcelona.

Al een hele tijd gonst  het van berichten over een terugkeer van Lionel Messi  naar  Barcelona  en geruchten werden sterker na het etentje  tussen Messi,  Alba en  Busquets  afgelopen maandag  en de 15 koffers waarmee Messi  afgelopen  week in Barcelona aankwam, verder ook nog mededeling van Busquets  in de kleedkamer van Barcelona dat hij nog een jaar blijft bij de club.

Lionel Messi  zal bij een mogelijke terugkeer  10 tot 13 miljoen Euro per jaar verdienen en een contract voor 2 jaar tekenen met een optie tot verlenging. Bij PSG  verdient  hij nu 35 miljoen Euro per jaar.  Barcelona  is nu in gesprek met LA Liga  om na tegaan hoe de terugkeer  en registratie van Messi  proleemloos kan geschieden.Messi wil voor eind van het seizoen zekerheid hebben  van Barcelona  dat alles goed komt en probleemloos verloopt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLionel Messi accoord met lager salaris