woensdag 7 juni 2023
25 C
Paramaribo
11.2 C
Amsterdam
0
(0)

Lewis Hamilton krijgt aanlokkelijk contract van Ferrari

lees ook ...

David Beckham probeert met stunt Messi te lokken naar MLS

David Beckham de eigenaar van de Amerikaanse club Intermiami  probeert nu via een stunt Lionel Messi  te lokken om alsnog te kiezen voor een avontuur in de MLS  en probeert daarom coach Gerardo "Tata"...

De 38-jarige  Zevenvoudig Formule1 Wereldkampioen  Lewis Hamilton heeft  van Ferrari een contract aangeboden gekregen waar hij meer dan 40 miljoen Euro  het komend jaar aan salaris kan verdienen.

De Ferrari  Topman  John Elkann  heeft de afgelopen dagen een persoonlijk gesprek gehad met Hamilton en hem verteld wat de plannen van Ferrari  het komend jaar zijn en dat Hamilton deel uit maakt van die plannen. Lewis Hamilton deelt het record van 7 Wereldkampioenschappen in de  Formule 1 op dit moment met Michael Schumacher. De Duitser brak het  record destijds ook in een Ferrari.

De Italianen  hun wens is dat Hamilton zijn 8ste Wereldkampioenschap binnenhaalt in de befaamde rode kleuren van Ferrari. Er wacht een salaris  van meer dan 40 miljoen  Euro in Italie  op het Ja -woord van  Hamilton. Hamilton voelt zich op dit moment goed bij Mercedes  maar de teleurstellende resultaten van de afgelopen twee jaren  geeft wel even stof tot nadenken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLewis Hamilton krijgt aanlokkelijk contract van Ferrari