donderdag 13 juni 2024
27 C
Paramaribo
10.7 C
Amsterdam
0
(0)

Lewis Hamilton krijgt aanlokkelijk contract van Ferrari

lees ook ...

Roland Garros/ Iga Swiatek oppermachtig in de finale bij de...

Iga Swiatek  won zaterdag voor de vierde keer in vijf jaar Roland Garros bij de vrouwen door in de finale met 6-2 6-1 te winnen van Jasmine Paolini. De grote favoriete droogde in de eindstrijd ...

De 38-jarige  Zevenvoudig Formule1 Wereldkampioen  Lewis Hamilton heeft  van Ferrari een contract aangeboden gekregen waar hij meer dan 40 miljoen Euro  het komend jaar aan salaris kan verdienen.

De Ferrari  Topman  John Elkann  heeft de afgelopen dagen een persoonlijk gesprek gehad met Hamilton en hem verteld wat de plannen van Ferrari  het komend jaar zijn en dat Hamilton deel uit maakt van die plannen. Lewis Hamilton deelt het record van 7 Wereldkampioenschappen in de  Formule 1 op dit moment met Michael Schumacher. De Duitser brak het  record destijds ook in een Ferrari.

De Italianen  hun wens is dat Hamilton zijn 8ste Wereldkampioenschap binnenhaalt in de befaamde rode kleuren van Ferrari. Er wacht een salaris  van meer dan 40 miljoen  Euro in Italie  op het Ja -woord van  Hamilton. Hamilton voelt zich op dit moment goed bij Mercedes  maar de teleurstellende resultaten van de afgelopen twee jaren  geeft wel even stof tot nadenken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLewis Hamilton krijgt aanlokkelijk contract van Ferrari