donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
5
(1)

Lewandowski ” Ster van het Jaar ” in Duitsland

lees ook ...

WK2022 UPDAT: Iran rekent in slotfase af met Wales

Iran heeft tegen Wales de 6-2 nederlaag van Engeland van zich kunnen afschudden door met 2-0 te winnen van Wales. Iran heeft na een krankzinnige slotfase zijn eerste zege in Qatar op zak.Tegen de p...

 

De Poolse spits van Bayern Munchen  Robert Lewandowski is door de traditionele krant “Bild” uitgeroepen tot ster van het jaar in het Duitse voetbal.

Tijdens de prijsuitreiking  vierde de 33 jarige Pool opnieuw een persoonlijke prestatie en zij het  hij trots te zijn op het breken van het record van Gerd Muller.

De legende van de Beierse club en het Duitse voetbal . Het is een grote eer voor mij om naast zo’n geweldige naam en geweldig persoonlijkheid te staan. Lewandowski scoorde afgelopen vrijdag tegen Wolfsburg en beriekte 43 doelpunten in 2021, waarmee hij de grens overschreed van Gerd Muller, die in 1972 42 doelpunten scoorde.Lewandowski won Mullers permanente record van 40 goals in 1971/72. Ook Mullers record van 365 doelpunten in de Duitse competitie is binnen handbereik want Lewandowski heeft er momenteel 296 op zijn naam staan.Begin deze maand moest Lewandowsk  de prijs van de Gouden Bal overlaten aan Lionel Messi.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLewandowski " Ster van het Jaar " in Duitsland