(0)

Lewandowski scoort hattrick voor Barcelona

” In Brazilie zou je vermoord worden” kreeg Alve...

De 40-jarige oud- international van Brazilie die na het betalen van 1 miljoen euro op borgsom vrij is heeft zich donderdag volgens afspraak aangemeld bij de rechtbank in Barcelona. Daniel Alves...
  • De 34-jarige Poolse international  en nu spelend voor Barcelona  scoorde woensdag in de Championsleague ontmoeting tegen Victoria Plzen zijn  eerste hattrck in dienst van Barcelona

Barcelona  domineerde vanaf  het eerste fluitsignaal van de arbiter toch duurde het een tijdje  voordat Franck Kessie het eerste doelpunt voor Barcelona scoorde.Lewandowski bracht enkele minuten daarna de stand op  2-0.Door slordig uitverdedigen van Barcelona  kon Victoria toch nog aan een tegen doelpunt komen. Kort voor rust floot de arbiter voor een penalty  tegen Barcelona  door ingrijpen van de  VAR kwam de arbiter terug op zijn besluit en gaf  geen nog een rode kaart.

Ook in de 2de helft bleef Barcelona het spel dicteren Lewandowski  scoorde daarna nog twee keer  en Torres sloot de zaak af met het 5de doelpunt  In dezelfe  poule  won Bayern Munchen met 2-0 van  Intermilan  .Barcelona  speelt de komende week tegen Bayern Munchen.