zaterdag 24 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

Lewandowski heeft afgescheid genomen van ploeggenoten bij Bayern Munchen

lees ook ...

Daniel Alves zijn plan om te ontsnappen uit de gevangenis m...

De voormalige Braziliaanse international en oud speler van Barcelona Daniel Alves probeerde de afgelopen dagen uit de gevangenis in Spanje te ontsnappen, maar helaas is het hem niet gelukt. De ...

De 33-jarige Poolse international en speler van Bayern Munchen heeft zaterdagochtend zijn laatste training gehad bij Bayern Munchen en verkast nu richting Spanje

Na de training van zaterdagochtend bij Bayern Munchen kreeg elke speler,trainer en technische staf een warme omhelzing van de vertrekkende Robert Lewandowski.Lewandowski heeft de afgelopen periode alle prijzen gewonnen met de club.Hij scoorde het afgelopen seizoen 50 doelpunten in 46 wedstrijden.

Nadat bekend was dat hij van Bayern mocht vertrekken gaf Lewandowski vrijdagavond een overwinningsfeestje onder zijn vrienden.In het begin deed Bayern even moeilijk om Lewandowski te laten gaan,maar na het bod van 50 miljoen euro gedaan door Barcelona kreeg Lewandowski groenlicht om te vertrekken,hij tekent een contract van drie jaren met een optie 1 jaar erbij.

Lewandowski zal nu naar Miami vertrekken en ook  daar medisch gekeurd worden en  zich daarna voegen bij de selectie van Barcelona.Barcelona speelt een oefen interland tegen Intermilan,het team van David Bekman.Inmiddels heeft ook de CEO van Bayern Munchen Oliver Kahn het vertrek van Lewandowski bevestigd.Lewandowski speelde 8 jaren voor Bayern en scoorde 344 doelpunten in 375 wedstrijden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLewandowski heeft afgescheid genomen van ploeggenoten bij Bayern Munchen