maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
0
(0)

Leroy Sane vraagt Bayern contract van Mane niet te vernietigen

lees ook ...

Suriname wint laatste groepswedstrijd in Nicaraqua

De Nationale zaalvoetbalselectie van Suriname die meedoet aan de Concacaf Futsal Championship  die in Nicaraqua gehouden heeft de laatste groepswedstrijd met 4-0 van Haiti gewonnen. De zaalvoet...

Leroy Sane  die dinsdag na de Championsleague wedstrijd van  Bayern Munchen tegen Manchester City in de kleedkamer een vuistslag kreeg van Sadio Mane doet beroep op het bestuur van Bayern het contract van Mane niet te vernietigen.

Bayern Munchen  verloor  dinsdag de eerste kwartfinale ontmoeting in de Championsleague vrij verrassend van  Manchester City, een verlies die hard aan kwam bij een aantal  spelers van Bayern.

Sadio Mane meende na de wedstrijd verhaal te gaan halen bij Leroy Sane over zijn zwak optreden in de wedstrijd, helaas kreeg de discussie  een heel  andere wending, met dien gevolge dat Mane zijn medespeler een slag toebracht aan zijn lippen, die flink opgezet raakte. De spelers moesten op een gegeven moment uit elkaar gehaald  worden om erger te voorkomen.

Inmiddels heeft Mane zijn verontschuldiging aangeboden aan de rest van de spelers en ook aan het bestuur en aan Leroy Sane voor zijn wangedrag. Het bestuur  heeft daarom gemeend  hem voor onbepaalde  tijd te schorsen en het ziet ernaar uit dat zijn contract vernietigd zal worden.

Sane Leroy die zegt dat alles weer oke is tussen hem en  Mane, heeft een beroep gedaan op het bestuur om het contract  van Mane niet te vernietigen. Het bestuur van Bayern heeft nog niet gereageerd op het verzoek  van Leroy Sane.

Inmiddels is  bekend gemaakt door het  bestuur van Bayern Munchen dat Mane voor een wedstrijd is geschorst en in de selectie zal worden opgenomen voor de return van de Championsleague  ontmoeting tegen  Manchester City.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLeroy Sane vraagt Bayern contract van Mane niet te vernietigen