dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Leo Messi ook in ‘FIFA BEST MEN’S PLAYER’ top drie list

lees ook ...

NATIO Suriname speelt in maart oefen interland in Nederland

Het bestuur van de Surinaamse voetbalbond heeft woensdag op hun website aangegeven dat NATIO Suriname in de maand maart in Nederland een oefen interland speelt tegen Martinique Natio Suriname s...

De FIFA donderdag de top drie van de Best Men’s Player 2023 bekend gemaakt.

De top 3 van de  FIFA Best Men’s Player 2023 waarin ook Leo Miessi voorkomt kent verder Kylian Mpabbe en Erling Haaland. Deze 3 topspelers zijn de FIFA kandidaten om de FIFA Best Player Award te winnen.Zij  zullen op basis van hun prestaties tussen 19 december 2022 en augustus 2023 beoordeeld worden. De winnaar zal op 15 janauri 2024 worden bekroond als FIFA Best Men’s Player 2023.

De 3 spelers zijn gekozen uit een lijst van 12 spelers. De 3 spelers zijn gekozen  door een team van voetbaldeskundigen, sportjournalisten,  team coaches, aanvoerders van topclubs en ook het publiek dat hun stem mocht uitbrengen op de website van de FIFA. De verwachting is dat Leo Messi ook deze prijs in de wacht zal slepen, hij werd wereldkampioen met Argentinie, won de Copa America,club kampioen met PSG en won ook nog de Gouden Ball.

De FIFA maakte ook de top 3 bekend voor wat de Best Men’s coach of the Year. Pep Guardiola ( Manchester City) , Simone Inzaghi (  Intermilan)  en Luciano Spalletti ( Napoli). Uit de lijst van 5 topcoaches zijn de 3 besten gekozen.

De Top 3 coaches bij de vrouwen zijn :  Jonatan Giraldez (Barcelona )  Emma Hayes ( Chelsea) Sarina Wiegman  coach van de Nationale vrouwen selectie van Engeland.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLeo Messi ook in 'FIFA BEST MEN'S PLAYER' top drie list