maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Leicester City terug in Premier League na verlies Leeds United

lees ook ...

KNVB/ Arbiter viert feest met winnende ploeg

Scheidsrechter Jan Smit uit Opmeer vierde afgelopen zondag feest met het winnend van de kampioenswedstrijd die hij zelf had gefloten. De amateurscheidsrechter  Jan Smitvierde afgelopen weekend ...

Leicester City keert terug in de Premierleague na de enorme misstap van Leeds United die vrijdag met 0-4 ten onderging tegen Queens Park Rangers.

Bij Leeds United zat de klad er flink in de laatste weken van de Championship. Een overwinnig op Middlesbrough leek de ploeg van Summerville en Joel Piroe weer op goede spoor te zetten op een promotie naar de Premier League. Helaas ging het vrijdag helemaal mis met Leeds United. Bij Queens Park Rangers behoorden ex- PSV’er Kenneth Paal en Lucas Andersen tot de uitblinkers. Anderson pakte nog een doelpunt in de 4-0 overwinning.Door het verlies van Leeds United gooit de ploeg een directe promotie naar de Premier League te krabbel.

Koploper Leicester City is voor Leeds in ieder geval niet meer in te halen. Daardoor keert de kampioen van 2016 na een jaar terug op het hoogste niveau. Leeds United  moet met onder meer Ipswich Town uitvechten wie het 2de ticket voor de directe promotie grijpt. Ipswich Town heeft door het verlies van Leeds United wel de beste papieren in handen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLeicester City terug in Premier League na verlies Leeds United