woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Leeuwin en Pinas sluiten aan bij voorselectie NATIO

lees ook ...

Fenna Kalma kiest voor nieuw avontuur in Duitsland

De 23-jarige Fenna Kalma de topscorer van Fc Twente heeft besloten haar voetbalcarriere in Duitsland voort te zetten en kiest voor een  uitdaging bij VFL Wolfsburg. " Ik ben klaar voor de volgende ...

Ramon Leeuwin (AZ) en Shaquille Pinas (ADO Den Haag) zijn opgeroepen voor Natio Suriname. Bondscoach Dean Gorre heeft ze een uitnodiging verstuurd om aan te sluiten bij de selectie van Suriname. Voor de spelers is het de eerste keer dat zij zijn geslecteerd voor Natio.

Volgende maand zal Natio Suriname het opnemen tegen tegen de Kaaimaneilanden en Aruba. Met het oog op deze wedstrijden zijn beide verdedigers toegevoegd aan de selectie Suriname.

Spelers met een Nederlands paspoort en gebruik zullen maken van het Surinaams sport paspoort zijn; Miquel Nelom, Diego Biseswar,  Ryan Donk, Kelvin Leerdam, Micthell Donald en Florian Jozefzoon.

In Nederland is sinds 2020 mogelijk om een Surinaams paspoort aan te vragen, waardoor spelers dus ook voor het nationale elftal in aanmerking kunnen komen.

Bondscoach Dean Gorré heeft als doel om met de nationale selectie van Suriname het WK van 2022 te halen. Met de toevoeging van deze spelers, komt hij een stapje dichter bij zijn doel.

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLeeuwin en Pinas sluiten aan bij voorselectie NATIO