zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

Leeds United zet transferbedrag Summerville vast

lees ook ...

B-elftal Barcelona pakt de punten bij Cadiz in de LA Liga

Het B-elftal van Barcelona heeft zaterdagmiddag een krappe 1-0 zege geboekt op Cadiz in de LA Liga. Coach Xavi Hernandez van Barcelona had voor 8 spelers ruimte vrij gemaakt om in de basis te s...

Leeds United heeft in een statement aangegeven wat het gevraagde transfer bedrag van hun sterspeler Crysencio Summerville is.

Als club zijn we ervan bewust dat gezien de goede prestaties van Summerville er nu volop belangstelling is voor  hem. Summerville mag de club verlaten voor een bedrag van 35 miljoen euro. De aanvaller van Leeds United kent een geweldig seizoen met 16 doelpunten en 9 assists in alle competities van de club en is een sleutel figuur van de club voor de promotie naar de hoogste divisie. Summerville is nu gelinkt aan verschillende grote Europse clubs  vanwege zijn goede prestaties bij de club.

Daniel Farke geeft aan dat hij volkomen doordrongen is van de toegevoegde waarde van de 22-jarige Summerville voor Leeds United. Zijn performance en de doelpunten die hij scoort voor de club , zijn bereidt die hij aan de dag legt om de club naar een hoger niveau te tillen zijn overduidelijk. We kunnen heel kort zijn over zijn mogelijkheden en kunnen dit alsvolgt beschrijven ” The sky is the Limit.” Chelsea, Liverpool en Aston Villa hebben alvast belangstelling getoond voor Summerville.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLeeds United zet transferbedrag Summerville vast