maandag 25 september 2023
33.1 C
Paramaribo
20.4 C
Amsterdam
0
(0)

Lebron James zal contract uitdienen bij Lakers

lees ook ...

”Geen Inter Guyanese Spelen” teleurstelling bij ...

Ongeveer een week geleden was er nog een meeting tussen Suriname, Guyana en Frans Guyana over de voortgang van de Inter Guyanese Spelen waarbij alles besproken was alleen het geld moest vrijgemaakt wo...

De 38-jarige basketballer LeBron James zal zijn  contract die tot 2024 loopt bij de La Lakers uitdienen nadat hij aangaf te zullen stoppen met basketballen.

Na het verlies van 113-111 tegen de Denver Nuggets in de finale van Western Conference had LeBron James aangegeven erover na te denken om te stoppen met basketballen.Nu blijkt dat het een emotineel besluit was.Lebron James geeft nu aan zijn contract lopend tot 2024 uit te zullen dienen bij de Lakers.

De leiding van de  LA Lakers  zal  moeten zorgen dat er een sterker team random LeBron James gebouwd wordt.James scoorde in de laatste wedstrijd 40 punten terwijl Anthony Davis  onder de 25 punten scoorde.Het ligt in de bedoeling om LeBron James best friend Kyring Irving weg te halen bij de Denver Nuggets.Vast staat dat Lakers het contract van  D’Angelo Russell niet zal verlengen maar wel die van Reeves.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLebron James zal contract uitdienen bij Lakers