dinsdag 23 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Lebron James zal contract uitdienen bij Lakers

lees ook ...

Manchester City bereikt FA Cup- finale

Manchester City heeft zich zaterdag ten koste van Chelsea geplaatst voor de finale van de FA Cup in Engeland. The Cityzens wonnen op Wembley met 1-0 van Chelsea dankzij een doelpunt van Bernard...

De 38-jarige basketballer LeBron James zal zijn  contract die tot 2024 loopt bij de La Lakers uitdienen nadat hij aangaf te zullen stoppen met basketballen.

Na het verlies van 113-111 tegen de Denver Nuggets in de finale van Western Conference had LeBron James aangegeven erover na te denken om te stoppen met basketballen.Nu blijkt dat het een emotineel besluit was.Lebron James geeft nu aan zijn contract lopend tot 2024 uit te zullen dienen bij de Lakers.

De leiding van de  LA Lakers  zal  moeten zorgen dat er een sterker team random LeBron James gebouwd wordt.James scoorde in de laatste wedstrijd 40 punten terwijl Anthony Davis  onder de 25 punten scoorde.Het ligt in de bedoeling om LeBron James best friend Kyring Irving weg te halen bij de Denver Nuggets.Vast staat dat Lakers het contract van  D’Angelo Russell niet zal verlengen maar wel die van Reeves.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLebron James zal contract uitdienen bij Lakers