donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
4
(1)

Lebron James voelt zich niet meer gelukkig bij de LA Lakers

lees ook ...

La Liga Rayo Vallecano snoept puntje bij Real Madrid

De koploper in de Spaanse competitie Real Madrid heeft zondag niet kunnen winnen van Rayo Vallecano en speelde 1-1 gelijk. Rayo Vallecano, die op de 14de plek staatvan de LA Liga heeft zondag gelij...

De sterspeler van de Los Angeles Lakers Lebron James heeft zijn gevoelens kenbaar gemaakt na de verloren partij woensdagavond tegen de Miami Heat en aangegeven dat hij voor een ploeg wilt spelen die gaat voor het kampioenschap.

Lebron James wordt vrijdag 38 jaar en ziet zichzelf nog niet stoppen met basketballen en wilt graag tot zijn 45 ste nog actief zijn.De LA Lakers verloren woensdag hun 21 ste competitie wedstrijd in de NBA van Miami Heat. De Lakers wonnen er totnutoe slechts 14 wedstrijden en moeten het zeker nog een maand doen zonder Anthony Davis, wat een grote aderlating is voor de ploeg.

Lebron James was duidelijk woensdagavond tijdens de persconferentie die na de wedstrijd werd gehouden.Ik wil niet gewoon basketballen, dat kan ik ook thuis met me kinderen doen, ik wil voor een team spelen die gaat om het kampioenschap binnen te halen en niet om gewoon erbij te horen of deel te nemen aan een competitie. Dit is 2de keer op rij dat de Lakers het heel slecht doen in de NBA, vorig seizoen werd de playoffs niet gehaald en zoals het er nu uit ziet zal dat hetzelfde gebeuren als het vorig seizoen tenzij er niet tijdig wordt ingegrepen door het bestuur.Ik ben een winnaar en ik wil vechten voor het kampioenschap. Lebron heeft nogeen contract van 2 jaar bij de Lakers.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLebron James voelt zich niet meer gelukkig bij de LA Lakers