donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Lebron James verlaat geblesseerd de LA derby in de NBA

lees ook ...

Toni Kroos maakt terugkeer in Duitse nationale selectie were...

De 34-jarige middenvelder van de Spaanse club Real Madrid Toni Kroos heeft op instagram aangegeven dat hij zich  weer beschikbaar stelt voor de nationale selectie van Duitsland. " Guys, short a...

Ondanks zijn 30 punten verliet Lebron James  woensdgavond geblesseerd aan zijn linkerbeen de LA derby tussen de LA Lakers en de LA Clippers die overigens door de LA Clippers werd gewonnen met 114-101.

In de 4de kwart verliet Lebron het veld met pijn aan zijn linkerbeen,James had toen al 30 punten gemaakt voor de Lakers, vier three pointers, acht rebounds en vijf keer aangever.Het gaat absoluut niet goed met de Lakers ze wonnen totnutoe maar twee wedstrijden en  verloren er nu al 9 wedstrijden. Desondanks blijft de coach van de Lakers hoopvol gestemd dat het getij zal keren bij de Lakers. Bij de Clippers scoorde Paul George de meeste punten en  wel 29. Coach Darvin zei na afloop van de wedstrijd dat donderdag verder onderzoek moet uitwijzen als de blessure van Lebron ernstig is. Lebron verklaarde zelfs na de wedstrijd dat hij zich goed voelt ondanks de pijn aan zijn linkerknie.

De Milwaukee Bucks kennen dit seizoen een geweldige start in de NBA. Woensdagavond wonnen zij hun 10de wedstrijd en van d Oklahoma Thunder City met 136- 132 ondanks de afwezigheid van Giannis Antetokoumpo.De Bucks verloren totnutoe maar 1 wedstrijd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLebron James verlaat geblesseerd de LA derby in de NBA