zaterdag 27 november 2021
25.4 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

LeBron James laat gevechtskunsten zien in NBA

lees ook ...

Ontslagen coach Manchester United laat emoties gaan tijdens ...

  Ole Gunnar Sloskjaer reageerde emotioneel  tijdens een interview over zijn ontslag als coach  bij Manchester United. Voor de camera van MUTV verklaarde de ontslagen coach Solskjaer " Jull...

De 36-jarige basketballer van de Los Angels Lakers LeBron James, liet zondag in de wedstrijd tussen Lakers en Detroit Pistons zijn gevechtskunsten zien.

Bij een stand van 78-66 in het voordeel Detroit raakte LeBron slaags met Isaiah Steward. Beide basketballers probeerden een zo goed mogelijke plek rond het bord te bemachtigen bij een vrije worp voor de Lakers. En toen gebeurde het. LeBron zwaaide wild met zijn arm opzij en raakte daarbij het gezicht van Steward. Dat kwam helemaal verkeerd bij Steward aan.

Hij werd zo woedend dat hij LeBron aanviel. Er ontstond toen een handgemeen tussen die twee en de arbiters waren genoodzaakt in te grijpen. De kemphanen werden van het veld gestuurd en mochten direct gaan douchen en verder in de kleedkamer wachten op de uitslag van de wedstrijd en de rest van hun teamgenoten. Het is de tweede keer in zijn basketbal carrière dat LeBron van het veld wordt weggestuurd. De eerste keer was hij  nog speler van de Cleveland Cavaliers. Lakers wonnen uiteindelijk toch de game met 121- 116.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLeBron James laat gevechtskunsten zien in NBA