woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Lebron James doorbreekt magische grens bij LA Lakers

lees ook ...

La Liga Rayo Vallecano snoept puntje bij Real Madrid

De koploper in de Spaanse competitie Real Madrid heeft zondag niet kunnen winnen van Rayo Vallecano en speelde 1-1 gelijk. Rayo Vallecano, die op de 14de plek staatvan de LA Liga heeft zondag gelij...

De 38-jarige Lebron James van de LA Lakers maakte dinsdagavond in de NBA In -season zijn39.000 ste punt in de met 131-99 gewonnen wedstrijd van de Lakers tegen Utah Jazz.

s

Lebron James had maar 5 punten nodig en maakt er uiteindelijk 17. Hij vierde zijn historische aantal punten met het publiek toen hij de grens van 39.000 punten was gepasseerd. Vorig jaar James al topschutter aller tijden in de NBA.Hij ging toen voorbij Kareem Abdul -Jabbar die record ouder was met 38.387 punten.” Ik realiseer het me allemaal nog niet helemaal” zegt James na zijn nieuwe mijlpaal.” In de NBA zijn er zoveel geweldige spelers geweest, maar het cool om de 1ste te zijn die 39.000 punten maakt” wilde James nog even kwijt.

Door de 131-99 overwinning  op Utah Jazz dinsdagavond heeft de LA Lakers zich weten te plaatsen voor de kwartfinale van de NBA In- season. Athony Davis was topscorer bij de Lakers met 26 punten. In de andere wedstrijd won Indiana Pacers met 157-152 van de Atlanta Hawks. Trae Young scoorde 38 punten voor de Pacers. Door de overwinning heeft Indiana Pacers zich ook geplaatst voor de kwartfinale van de NBA In- season.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLebron James doorbreekt magische grens bij LA Lakers