zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Lebron James denkt aan stoppen met basketballen

lees ook ...

Carlos Alcaraz probleemloos naar de 4de ronde

De als eerste geplaatste Spanjaard  Carlos Alcaraz was vrijdag een aantal maten te groot voor Denis Shapovalov en won vrij makkelijk met 6-1 6-4 6-2 in het Roland Garros  Tennis tournooi. Carlos Al...

De 38-jarige basketballer en speler van LA Lakers  LeBron James  zei na de verloren finale wedstrijd in de Western Conference tegen Denver Nuggets  dat het tijd wordt om aan stoppen te denken.

Het is de 2de keer in zijn  basketbalcarriere dat hij de finale van de NBA  aan zich voorbij ziet gaan eerder was dat in 2009.James won 4 keer eerder de titel  met de laatste keer in 2020 met de LA Lakers. Ondanks de  40 punten van LeBron James was dat niet genoeg om het verlies van  113-111 tegen Denver Nuggets te voorkomen. Denver wint de serie met 4-0  en zal  mogelijk de Finale van de NBA  spelen tegen Miami Heat die met 3-0 voorstaan op de Boston Celtic. Indien  Miami Heat dinsdagavond de 4de Game in de best of seven serie weet te winnen krijgen we een finale om het kampioenschap in de  NBA tussen Denver Nuggets en Miami Heat.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLebron James denkt aan stoppen met basketballen