donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
0
(0)

Late goal van Jansen zorgt voor overwinning Nederland op Engeland

lees ook ...

Nederland zal bid doen voor het WK2027 voor Vrouwen

De KNVB en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en 5 gemeenten hebben hun handtekeining gezet onder een convenant voor het WK Bid 2027 van vrouwen. Amsterdam, Eindhoven, Enschede, H...

De Nederlandse vrouwenselectie heeft dankzij een goal van Jansen een kanppe overwinning geboekt op de vrouwen van Engeland in de Nation League.

De Leeuwinnen van Nederland deden dinsdagmiddag goede zaken in De Galgenwaard door met 2-1 te winnen van Engeland in de Nation League, dankzij een late treffer in de 90ste minuut van Renate Jansen die zorgde voor een ontlading bij de ploeg van bondscoach Andries Jonker.

De openingstreffer van Nederland gescoord door Lieke Martens, had afgekeurd moeten worden omdat Danielle van de Donk die de assist gaf in buitenspel positie stond, maar de arbiter vond van niet en het doelpunt telde gewoon mee, daar de VAR niet aanwezig was in het stadion.In de 64 ste minuut scoorde Alessia Russo de gelijkmaker voor Engeland, waarna Renate Jansen Nederland naar de  2-1 overwinning in de 90ste minuut.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLate goal van Jansen zorgt voor overwinning Nederland op Engeland