8.1 C
0
(0)

Late doelpunt van Alvaro Morata bezorgd Atletico Madrid alsnog een overwinning

Ajax heeft  maandag een nederlaag geleden in een arbitragezaak tegen de zaakwaarnemer van Nicolas Tagliafico waarbij de club de Argentijnse spelersmakelaar van Tagliafico nog eens 100.000 euro moet be...

De ploeg van Atletico Madrid wist maandagmiddag door een doelpunt van  de ingevallen Alvaro Morata zich pas in de 91ste minuut te verzekeren van een overwinning op Girona in de LA Liga

Memphis Depay die ook in de wedstrijd tegen Girona van coach Diego Simeone in de basis mocht beginnen kon helaas dit keer zijn stempel niet drukken op de wedstrijd, doordat de verdediging van Girona hem weinig speelruimte gaf. Girona maakte het Atletico Madrid heel erg moeilijk om tot scoren te komen. Girona zette met 5 tot 6 man spelen in de verdediging alles op slot en vooral in de 1ste helft en  daardoor zochten de 22 spelers op het veld met 0-0 de kleedkamer op .

In de 2de helft bleef Altetico Madrid zoeken naar een opening in de hechte verdediging van Girona.Het leek er echt op alsof Girona gekomen  was om tenminste een punt uit de wedstrijd te halen. Pas in de 91ste wist de voor Memphis Depay ingevallen Alvaro Morata een opening te hebben gevonden in de verdediging van Girona en scoorde het enig doelpunt in de wedstrijd. Ateltico Madrid wint uiteindelijk de wedstrijd met 1-0.Door deze overwinning staat Atletico Madrid nu op de 3de plaats, achter koploper Barcelona en Real Madrid.

HomeSportLate doelpunt van Alvaro Morata bezorgd Atletico Madrid alsnog een overwinning