donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Lange afstandloopster Sifan Hassan maakt debuut op Marathon in London

lees ook ...

Euro2024/ Alsnog een plek voor Ian Maatsen op het EK in Duit...

Bondscoach Ronald Koeman van Nederland heeft alsnog besloten om Borussia Dortmund speler Ian Maatsen mee te nemen naar het EK in Duitsland. Ian Maatsen die nu zijn vakantie moet onderbreken, we...

De 30-jarige Nederlandse  Safin Hassan  gaat de uitdaging aan om op zondag 23 April haar debuut te maken in de Marathon van London en ziet het niet voor onmogelijk een goed resultaat neer te zetten zondag.

Safin Hassan  komt normaliter uit op de 1500, 5000 en 10.000m.Tijdens de laatst gehouden Olympische spelen won ze 2 keer goud en een keer brons.  Ik vind mijn debuut op de Marathon  extra  interessant,omdat elke kenner van de Atletiek sport weet hoe moeilijk het is de overhang van baan naar de ultieme  afstand op de weg.

Het is moeilijk voor de 2 voudig Olympisch kampioene om haar vorm te beschrijven, ik voel me goed, ik ben in staat om nu een goede 5.000 of 10.000m te lopen, van de Marathon  weet ik nog niet, we zien wel wat het wordt zondag, als ik 2uur en 16  minuten loop zou dat geweldig zijn. We zien het wel zondag gaf Safin Hassan  nog aan tijdens de Marathon persconferentie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLange afstandloopster Sifan Hassan maakt debuut op Marathon in London