dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Lakers en Pacers spelen 1ste NBA In-Season Tournament

lees ook ...

PSV haalt niet meer dan gelijkspel tegen Dortmund

De Nederlandse club PSV heeft in Einhoven in het Philipps stadion niet verder kunnen brengen dan een 1-1 gelijkspel tegen de Duitse club Borussia Dortmund in de achtste finale van de Championsleague. ...

De LA Lakers en de Indiana Pacers hebben de eer om de finale te spelen van het 1ste NBA In-Season Tournament door hun wedstrijden in de halve finale donderdagavond te winnen.

De Indiana Pacers waren de absolute underdog in de halve finale tegen de Milwaukee Bucks. Het was dan ook Milwaukee die aan een voorsprong begon in de wedstrijd, waarbij sterspeler Giannis Antetokounmpo weer eens een belangrijke rol speelde. Het was dan ook de reserve bank van de Indiana Pacers die hun ploeg weer op koers brachten en uiteindelijk de overwinning naar zich toe trokken met de eindstand van 128-119. Bij de Indiana Pacers scoorde de 23-jarige Amerikaan Tyrese Haliburton de meeste punten 27 en 15 assists.

In de andere halvefinale  overklasten de LA Lakers de ploeg van  New Orleans Pelicans met 133-89, waarbij Lebron James 30 punten liet noteren. De finale van de 1ste NBA In- Season Tournament zal dus gaan de LA Lakers en de Pelicans.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLakers en Pacers spelen 1ste NBA In-Season Tournament