maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
0
(0)

LAFC wint finale MLS Cup na strafschoppen serie

lees ook ...

UEFA deelt straf uit aan Barcelona vanwege racistisch gedrag...

De UEFA heeft FC Barcelona gestraft voor het 'racistisch gedrag' dat de fans hebben vertond rondom het heenduel met Paris Saint- Germain. De UEFA heeft ook het gooien van vuurwerk en het aanrichten...

De ploeg van Gareth Bale  LAFC won zaterdagavond na het nemen van strafschoppen voor het eerst de MLS Cup

LAFC won in een heerlijke finale na strafschoppen van Philadelphia Union.De wedstrijd eidingde na verlenging 3-3.In de reguliere 90 minuten eindigde de wedstrijd 2-2 door doelpunten van Kellyn Acosta en Jesus Murillo  voor LAFC en Daniel Gazdag en Jack Elliot voor Philadelphia Union. Daardoor was er een verlenging nodig om tot een uiteindelijke winnaar te komen.

In de verlenging kreeg de doelverdediger van LAFC Maxime Crepeau de rode kaart. Niet lang daarna dacht Jack Elliot namens Union de winnende treffer te hebben gemaakt, maar de oud speler van Real Madrid toonde in de 128ste zijn klasse door de 3de treffen in te koppen. Eindstand na de verlenging was dan 3-3 Daarna volgde de strafschoppen serie en hierin bleek LAFC beter te zijn.Bij de strafschoppen serie bleek doelman John MacCarthy van LAFC  die kwam invallen, de hoofdron tegaan vervullen door  twee penalty’s te stoppen en werd de absolute held van Los Angeles.LAFC wint voor her eerst in de historie de MLS Cup en mag zich hierdoor de beste club van Amerika noemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLAFC wint finale MLS Cup na strafschoppen serie