dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(1)

Laatste Sportdag 2023 ILonka Elmont Foundation succesvol

lees ook ...

Gelijkspel in eerste Suriname Major League

In een goed bezette Dr. Ir. Franklin Essed stadion hebben  Robinhood en Transvaal het op een 1-1 gelijkspel gehouden in de openingswedstrijd van de Suriname Major League Soccer. De Suriname Maj...

De ILonka Elmont Foundation heeft donderdag hun laatste Sportdag voor kinderen met een beperking  gehouden op het sportveld te Domburg en spreekt van een succesvolle sportactiviteit.

” Wat een geweldige sportdag hebben we gehad”. Het is lang geleden dat wij weer zo ver buiten Paramaribo een sportdag hebben georganiseerd. Ik ben echt trots  op mijn team  voor het mogelijk maken van dit evenement en hun betrokkenheid”, zo reageerde ILonka Elmont donderdagochtend aan het eind van de succesvolle sportdag voor kinderen met een beperking. Het was de laatste sportactiviteit van het jaar 2023.

In totaal hebben 100 kinderen van de SO/VSO Fajalobi en Stichting Matoekoe meegedaan aan de activiteit van de ILonka Elmont Fondation. De kinderen hebben meegedaan aan water dragen, lummelen, roverspel, boksen en estafette. Kinderen hebben zich flink kunnen uitleven tijdens de activiteiten. ” Het is ons ook in 2023 gelukt alle geplande sportdagen te houden en daarom hebbe we reden om tevreden en trots te zijn ” zegt projectco-ordinator Tirzah Robles de Medina aan het eind van de sportactiviteit.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLaatste Sportdag 2023 ILonka Elmont Foundation succesvol