woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
0
(0)

LA Liga trekt rode kaart Vinicius Jr in

lees ook ...

Voetbalsters PKF wint Kwaku beker

Het getalenteerde team van PKF (Patricia Keeldar Foundation) heeft het kwaku voetbal toernooi ongeslagen weten te winnen. Het jongste deelnemend team heeft een visite kaartje mogen afgeven. De voetbal...

De La Liga heeft tot verbazing van velen de rode kaart van  Vinicius Jr  tegen Valencia het afgelopen  weekend ingetrokken en aangegeven dat de arbiter een fout gemaakt  heeft.

Tijdens de wedstrijd tussen Real Madrid en  Valencia  nam een groep supporters van Valencia  het voortouw om racistische  liederen te zingen in de richting van ViniciusJr en hem de door toe te wensen er werd ook een pop als zou hij het zijn verbrandt.Vinicius Jr kon het niet meer verwerken en vroeg aan zijn coach om een wissel. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd nam Vinicius Jr  het heft in eigen handen en klapte een speler van Valencia in het gezicht en kreeg  daarvoor terecht de rode kaart.

Nu zegt  de La Liga dat de rode kaart onterecht was en alles meer gezien moet worden in het kader van bescherming van spelers tegen  racistische uitspraken en handelingen. Coach Xavi Hernandez van Barcelona heeft verbaasd gereageerd op het intrekken van de rode kaart  van ViniciusJr, dit heeft niets te maken met racisme, Vinicius Jr  heeft geslagen en daarvoor verdient hij de rode kaart.Hiermee is duidelijk weer gedemonstreerd de dominantie van  Real Madrid  in de LA Liga en zelfs in het bestuur van de Spaanse voetbalbond.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA Liga trekt rode kaart Vinicius Jr in