donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

LA LIga/ Sergio Ramos sluit deur Sevilla achter zich

lees ook ...

Paris 2024/ Toch nog geen Corona vrije Olympische spelen.

Na de corona edities van de Olympische Spelen in Tokyo 2021 en Peking 2022 leek de editie in Parijs vrij te blijven van het Virus. Helaas blijkt nu al dat de Olympische Spelen in Parijs niet Corona...

De 38-jarige centrale verdediger Sergio Ramos heeft besloten na een jaar de deur bij Sevilla achte zich te sluiten.

Sergio Ramos is nu transfervrij. Dinsdag neemt hij na een jaar afscheid van Seviila.” Heb een leuke tijd gehad bij Seviila, maar ga nu voor iets anders” zei Ramos.Sergio Ramos neemt in bijzijn van de President van de club officieel afscheid.Sergio Ramos nam zelf het besluit om na een jaar te stoppen bij Sevilla. In een officieel statement bedankt Seviila Ramos  voor zijn toewijding, leiderschap en maximale inzet het afgelopen seizoen. Wat de volgende stap van de  verdediger wordt is nog niet bekend.

Vorig seizoen stapte Ramos transfervij over van PSG naar Seviila, de club waar hij zijn voetbalcarierre begon.Hij kwam dit seizoen in 37 wedstrijden in actie voor Sevilla. Ramos was ook belangrijk in de Champions league met wedstrijden tegen onder andere PSV. Sergio Rams is inmiddels 38 jaar en dus tekenen van een pensioen en toch kan het dat hij doorgaat met voetballen. Vanuit Saudi Arabie is er volop belangstelling voor Sergio Ramos.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLA LIga/ Sergio Ramos sluit deur Sevilla achter zich