woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

La Liga Koploper Girona pakt overwinning in blessure-tijd

lees ook ...

Duitse voetballegende Andreas Brehme overleden

De 63-jarige oud Duitse international Andreas Brehme die in de finale vsn het Wereldkampioenschapvoetbal het winnend doelpunt voor Duitsland scoorde is maandagavond  overleden. De linksbenige A...

Girona blijft het in de eerste wedstrijd in 2024 ook goed doen door woensdag in blessure tijd met 4-3 te winnen van Atletico Madrid.

Girona heeft in een wedstrijd vol spanning woensdag tegen Atletico Madrid aan het begin van 2024 duidelijk laten zien waarom ze de koploper is van de LA Liga. Al vroeg in de wedstrijd kwam Girona op een 1-0 door de benen van Valery Fernandez. Girona genoot niet lang van de voorsprong want het Alvaro Morata die ploegen op gelijke hoogte bracht (1-1). Met nog niet eens een half uur spelen nam Girona een 2-1 voorsprong. Daley Blind, de centrale verdediger van Girona scoorde zijn1ste doelpunt en bracht zijn ploeg op 3-1, maar Atletico Madrid gaf zich nog niet gewonnen en kort voor rust was het wederom Morata die scoorde (2-3).

De 2de helft was nauwelijks een paar minuten oud of het wederom Morata die voor Atletico Madrid het net vond en daarmee zijn hattrick scoorde (3-3). En terwijl coach Diego Simeone zijn spelers aanvuurde om tegaan voor het 4de doelpunt was het juist Girona die in blessure tijd toch nog de overwinning pakte, Ivan Martin maakte flink gebruik van een moment van verslapping in de verdediging van Atletico Madrid en scoorde doelpunt 4 voor Girona (4-3 eindstand).

MAGERE 1-0 OVERWINNING VAN REAL MADRID OP MALLRCA

Vinicius Jr stond na lange tijd weer in de basis bij Real Madrid na een afwezigheid vanwege een blessure. De wedstrijd van woensdag was Real Madrid’s eerste wedstrijd in 2024.De opdracht van coach Ancelottie, die zijn contract tot 2026 heeft verlengd was dat alleen een overwinning gold om in de race te blijven voor de koppostitie in de La Liga.In het Santiago Bernabeau stadion domineerde Real Madrid de wedstrijd volledig tegen Real Mallorca en toch lukte het Madrid tien minuten voor einde van de wedstrijd het enig doelpunt in de wedstrijd te scoren, Antonio Rudiger was daarvoor verantwoordelijk. Hierdoor blijft de spanning om het koploperschap in de LA Liga.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport

meer Sport nieuws »

meest gelezen

HomeSportLa Liga Koploper Girona pakt overwinning in blessure-tijd